Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Einhell Acumulator 18V 5.0-8.0Ah, Li-Ion, Rosu

Cod:

4511600


Cod intern: #2600521

  • Distribuie pe:
621,87 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Acumulator 18V 5.0-8.0Ah, Li-Ion, Rosu de la Einhell

Acumulator Einhell Power X-Change Plus 4511600, 18 V, 5-8 Ah, Li-Ion, Multi-Ah

 

 

Informatii despre produs TE-VC 36/30 S Auto-Solo

 

  • Power X-Change - Acumulatorul de 18 V 5-8 Ah Multi-Ah Power X-Change PLUS face parte din familia de acumulatori, incarcatoare si unelte puternice si combinabile Power X-Change.
  • Tehnologia Multi-Ah - Tehnologia MULTI-Ah permite functionarea ca un acumulator de 8 Ah pentru o durata maxima de functionare, precum si ca un acumulator de 5 Ah pentru o durata de viata totala de trei ori mai mare.
  • Tehnologia PLUS - Tehnologia PLUS inseamna putere suplimentara pentru munca intensiva. Nivelul actual de incarcare este afisat in % pe afisajul digital.
  • Gestionarea inteligenta a incarcarii - Gestionarea inteligenta a incarcarii si monitorizarea permanenta a acumulatorului asigura un proces de incarcare optim si delicat si un nivel ridicat de siguranta.
  • Fara autodescarcare - Acumulatorul litiu-ion de inalta calitate rezista la efectul de memorie si la autodescarcarea obisnuita a acumulatorilor.
  • Siguranta - Sistemul ABS de gestionare a acumulatorului monitorizeaza parametrii acumulatorului si asigura o siguranta maxima, performante optime si o durata maxima de functionare.
  • Carcasa robusta - Carcasa acumulatorului cu maner practic incastrat rezista la praf, coroziune si influente mecanice, in timp ce invelisul de cauciuc ofera o protectie ridicata la impact.

 

Promisiunea de compatibilitate Einhell

 

Competenta care se potriveste: Fiecare acumulator Power X-Change este compatibil cu toate sculele si uneltele de gradina din sistemul de acumulatori Einhell. De la A pentru masina de tuns iarba fara fir pana la Z pentru polizor unghiular. Bineinteles, acest lucru este valabil si pentru toate uneltele viitoare. Promis.

Pur si simplu inteligent: tehnologia Twin Pack

 

18 volti sau 36 de volti? De ce sa alegi? Cu tehnologia Twin Pack, un singur tip de acumulator este suficient pentru ambele clase de tensiune: Pentru aplicatiile care necesita mai multa putere, cum ar fi unele masini de tuns iarba, masini de tuns gard viu sau masini de gaurit cu percutie, doi acumulatori de 18 V sunt pur si simplu combinati intr-un dispozitiv de 36 V.

 

Nivelul de incarcare intotdeauna vizibil

Prin simpla apasare a unui buton, indicatorul nivelului de incarcare afiseaza in mod clar si simplu starea acumulatorului sub forma de procentaj prin intermediul unui afisaj digital.

Maner practic incastrat

Acumulatorul poate fi indepartat cu usurinta cu ajutorul manerului incastrat pe partea inferioara a acumulatorului si a comutatorului mare de eliberare.

Confortabil si protejat

Datorita manerului moale, acumulatorul se aseaza confortabil in mana. Protectia integrata impotriva impactului o protejeaza impotriva deteriorarilor cauzate de caderi sau lovituri.

 

Pachetul de acumulatori 5-8 Multi-Ah PXC Plus

Trebuie doar sa comutati si sa alegeti.

8 Ah  Cu 60% mai mult timp de functionare*.

5 Ah  300% mai multa viata**.

 

* In comparatie cu acumulatorul de 5 Ah

** In comparatie cu orice acumulator litiu-ion obisnuit.

 

CONCEPUT PENTRU MUNCA SOLICITANTA

 

De la sistemul de gestionare activa a acumulatorului controlat de procesor pana la celulele de inalta calitate si designul eficient de racire, toate componentele acumulatorului au fost dezvoltate pentru a permite o libertate fara fir maxima in toate proiectele: putere optimizata a dispozitivului, timpi de functionare maximizati, durata de viata extinsa a acumulatorului si mai multa siguranta.

Specificatii tehnice


  • Categorii produse

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.