Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DEDRA-EXIM Unealta multifunctionala 18 V, fara acumulator sau incarcator

Cod:

DED7059


Cod intern: #2432449

  • Distribuie pe:
236,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19.90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499.00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Unealta multifunctionala 18 V, fara acumulator sau incarcator de la DEDRA-EXIM

Unealta multifunctionala cu acumulator 18 V DEDRA SAS+ALL DED7059 este potrivita pentru tăiere, șlefuire și răzuire.


Datorită diverselor sale accesorii de lucru, unealta poate fi utilizată pentru bricolaj, reasamblare sau lucrări de precizie.

Accesoriile de lucru pot fi montate rapid și ușor, fără a fi nevoie de unelte suplimentare.
 

Intervalul de oscilație este reglabil de la 11000-21000, permițând adaptarea optimă a vitezei de oscilație în funcție de sarcina de lucru.

 

Caracteristicile uneltei multifuncționale fără fir DEDRA SAS+ALL DED7059:

  • montarea rapida si usoara a instrumentelor de lucru

  • unghi de oscilație: 3.2

  • interval de oscilație11000-21000

  • Timp de lucru folosind acumulatorul DED7032 de 2.0Ah: 24 min -Lucrați timp de câteva minute cu toate accesoriile posibile (pânză de ferăstrău pentru lemn și metal, disc de șlefuire, discde tăiere semirotund)

  • Timp de lucru folosind acumulatorul de 4.0 Ah : 55 min -Lucrați timp de câteva minute cu toate accesoriile posibile (pânza de ferăstrău pentru lemn și metal, disc de șlefuit, disc de tăiere semirotund)

  • Timp de lucru folosind acumulatorul de 5.0 Ah : 70 min -Lucrați timp de câteva minute cu toate accesoriile posibile (pânza de ferăstrău pentru lemn și metal, disc de șlefuit, disc de tăiere semicirculară)

Include:

  • Capul triunghiular

  • Hârtie triunghiulară

  • Scraper

  • Lama multifuncțională



Multifunctionalul cu vibratii este cel mai bun prieten al pasionatilor de bricolaj. Util mai ales atunci cand instrumentele electrice traditionale sunt prea mari sau prea puternice si este necesara precizie. Dispozitivul inclina lama cu 3,2 grade, functionand cu o frecventa de pana la 21.000 de vibratii pe minut. Datorita acestui fapt, va taia in mod eficient majoritatea materialelor, chiar si in spatii foarte inguste. Puteti instala toate accesoriile fara a utiliza instrumente suplimentare! Setul include un cap triunghiular, hartie triunghiulara, razuitor, lama de fierastrau universal.Tipul de alimentare: acumulator Tensiune alimentare: 18 V Tip acumulator: Li-Ion Balansarea lamei: 3,2 grade Gama de oscilatie: 11000-21000/min Greutate: 1,2 kg

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.