Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Monitor LED MSI G321CQP E2, 31.5inch, 2560 x 1440 pixeli, 170 Hz, Negru

Cod:

G321CQP E2


Cod intern: #2538346

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
1.294,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Descriere Monitor LED G321CQP E2, 31.5inch, 2560 x 1440 pixeli, 170 Hz, Negru de la MSI

Monitor Gaming LED, MSI G321CQP E2 VA, 31.5" WQHD, Curved 1000R, 170 Hz, Display Port & 2 HDMI, 1 ms, Night Vision, Pivot 

 

 

Vizualizeaza-ti victoria cu monitorul MSI G321CQP E2 Curved Gaming™. Echipat cu un panou cu rezolutie 2560 x 1440, rata de reimprospatare de 170hz, timp de raspuns de 1ms, G321CQP E2 va va oferi avantajul competitiv de care aveti nevoie pentru a va dobori adversarii. Construit cu Adaptive sync, G321CQP E2 poate potrivi rata de reimprospatare a afisajului cu GPU-ul dvs. pentru un gameplay ultra-usor. Asigura-te ca iti poti atinge tinta cu toate cele mai recente tehnologii incorporate in monitorul MSI Curved Gaming™ pentru jocul competitiv.

 

 

UN ECRAN CARE SE POTRIVESTE CEL MAI BINE CU CURBURA OCHIULUI UMAN

Monitoarele MSI Curved Gaming adopta noua tehnologie de suprafata curbata 1000R, creand o curbura perfecta care se apropie mai mult de unghiul de vizualizare al ochiului uman si reducand oboseala oculara cauzata de utilizarea pe termen lung a ecranului. In acelasi timp, imbunatateste senzatia de acoperire si imersiune, aducandu-va un nivel mai ridicat de experienta de joc.

 
   

170HZ RATA DE REIMPROSPATARE +

TIMP DE RASPUNS DE 1MS

Monitoarele MSI sunt echipate cu un panou VA cu rata de reimprospatare de 170 Hz si timp de raspuns de 1 ms, care prezinta cele mai multe avantaje in genurile de jocuri cu miscare rapida, cum ar fi jocurile de tip First Person Shooter, luptele, simularile de curse, strategia in timp real si sporturile. Acest tip de jocuri necesita miscari foarte rapide si precise, ceea ce un monitor cu rata de reimprospatare ultra-inalta si timp de raspuns rapid va va pune in fata concurentei.

 
   

CEL MAI VIU AFISAJ

Monitorul de gaming MSI este echipat cu tehnologia HDR, care poate produce imagini cu mai multe detalii, o gama mai larga de culori si un aspect mai asemanator cu ceea ce vede ochiul uman in comparatie cu un monitor traditional.

 
   

NIGHT VISION

Fie ca intregul ecran este intunecat, fie ca doar cateva portiuni au umbre puternice. Lasati primul tuner negru inteligent din lume sa va lumineze ziua prin scoaterea in evidenta a detaliilor fine din zonele intunecate.

 
   

TRUE COLOR

Monitorul de gaming MSI are o acoperire mai mare a gamei in comparatie cu monitoarele generale. Culorile si detaliile din timpul jocurilor vor arata mai realiste si mai rafinate, pentru a impinge imersiunea la limitele sale.

 
   

ADAPTATE PENTRU O POTRIVIRE PERFECTA

Monitorul MSI Gaming este construit pentru a va face cat mai confortabil in timpul jocurilor. Prin intermediul rulajelor de inclinare (-5°~20°), coborare si ridicare (0~90mm) si pivotare (-30° ~ 30°), puteti schimba cu usurinta pozitia monitorului pentru o ergonomie maxima si experiente de vizionare optime.

 
   

NETEZITI-VA JOCUL

Monitorul de gaming MSI este construit cu tehnologia Adaptive Sync pentru a obtine o imagine fluida pentru jocul dumneavoastra. Tehnologia Adaptive Sync va sincroniza rata de reimprospatare a monitorului cu GPU-ul pentru a elimina screen tearing-ul sau stuttering-ul. Imaginile ultrausoare si fara lag pe care le ofera Adaptive Sync va vor permite sa va bucurati de joc asa cum a fost conceput.

 

 

 

AM AUZIT CA VA PLACE SPATIUL DE LUCRU

MSI G321CQP E2 suporta atat Picture in Picture (PIP), cat si Picture by Picture (PBP) pentru a crea o varietate de layout-uri diferite, adaptate pentru a maximiza fluxul de lucru sau configuratia de jocuri. Cu aplicatia exclusiva MSI de control al monitorului, puteti imparti rapid pana la 5 panouri si puteti oferi pana la 10 moduri de impartire pentru diferite situatii de multitasking.

 

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.