Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mixer ETA Tocator de alimente Flexo 4079 90000 , 350 W, recipiente 0.8 si 1.5 litri, otel inoxidabil Negru/Gri

Cod:

ETA407990000


Cod intern: #2686471

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Marti, 24 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
237,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mixer Tocator de alimente Flexo 4079 90000 , 350 W, recipiente 0.8 si 1.5 litri, otel inoxidabil Negru/Gri de la ETA

Toaca, zdrobeste si amesteca ingredientele pana la o consistenta foarte fina Consum de energie 350 W 2 recipiente din otel inoxidabil: 0,8 litri si 1,5 litri Cutit cu patru lame din otel inoxidabil extrem de ascutit Foarte silentios in categoria sa Covoras de cauciuc anti-alunecare care se pune sub recipient Bolurile pot fi spalate in masina de spalat vase Lungimea cablului de alimentare este de 1 m Nivel de putere sonora declarat 85 dB(A) re 1pW Tocatorul de alimente ETA Flexo 4079 90000 va deveni rapid un ajutor indispensabil in bucataria ta ! Cutitul sau din otel inoxidabil cu patru lame toaca, zdrobeste si amesteca ingredientele pana la o consistenta foarte fina. Pachetul include 2 recipiente rezistente din otel inoxidabil de inalta calitate. Simplitate in utilizare Datorita consumului de energie de 350 W tocatorul ETA Flexo poate face fata si sarcinilor mai grele. Cutitul cu patru lame din otel inoxidabil de inalta calitate se ocupa de procesarea alimentelor in cateva secunde. Aveti nevoie doar de un singur buton pentru functionare, utilizarea fiind astfel foarte simpla. In plus, ETA Flexo este silentios in categoria sa de tocatoare. Recipientele din inox cu volume de 1,5 litr i si 0,8 litri pot fi spalate cu usurinta in masina de spalat vase. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la tocat ceapa, usturoiul sau alte ingrediente aromate ori colorate. Bolurile nu absorb culorile sau mirosurile. Un ajutor practic este capacul pentru inchiderea recipientului asadar puteti depozita in siguranta in frigider ingredientele procesate. Folosirea aparatului este complet sigura datorita covorasului de cauciuc antiderapant de pe fundul containerului. ETA Flexo nu va aluneca in timpul functionarii.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Trepte de viteza
      1
    • Tip mixer
    • Accesorii incluse
      2 recipiente din otel inoxidabil: 0,8 litri si 1,5 litri
    • Functii
      Amestecare
      Tocare
    • Capacitate bol
    • Material bol
      Otel Inoxidabil
    • Continut pachet
      1 x Tocator
    • Altele
      Lungimea cablului de alimentare este de 1 m

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.