Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Incarcator de retea Mcdodo CH-1544 GaN wall charger, 2x USB-C, 1x USB, 67W + USB-C to USB-C cable (black)

Cod:

36946


Cod intern: #2489398

  • Distribuie pe:
100,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10.00 lei
Cost livrare in tara: 19.90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499.00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Incarcator de retea CH-1544 GaN wall charger, 2x USB-C, 1x USB, 67W + USB-C to USB-C cable (black) de la Mcdodo

Încărcător de rețea GaN Mcdodo CH-1544, 2x USB-C, 1x USB, 67 W + cablu USB-C to Lightning (negru)

Încărcați-vă dispozitivele rapid și în siguranță. Încărcătorul oferă 3 porturi, astfel încât puteți conecta mai multe dispozitive la el în același timp. În plus, tehnologia GaN influențează funcționarea eficientă a încărcătorului, iar designul atent asigură o utilizare sigură. De asemenea, veți găsi inclus un cablu USB-C la Lightning.

McDodo/CH-1544/1

Încărcare rapidă

Încărcătorul Mcdodo dispune de porturi precum 2x USB-C și 1x USB-A, permițându-vă să încărcați 3 dispozitive simultan. Cu ajutorul portului USB-C, veți încărca MacBook Air 13″ până la 70% în aproximativ 30 de minute. Produsul este perfect pentru acasă, la serviciu, în călătorii, la universitate etc.

McDodo/CH-1544/7

Design atent gândit

Încărcătorul utilizează sistemul de disipare a căldurii brevetat de Mcdodo, astfel încât îl puteți utiliza în siguranță. Mai mult, tehnologia GaN protejează încărcătorul de supraîncălzire și asigură performanțe ridicate. În plus, are protecție împotriva scurtcircuitului, supracurentului etc.

McDodo/CH-1544/6

Compatibilitate largă

Mcdododo CH-1544 suportă o gamă de tensiune de 110-240V, astfel încât îl puteți utiliza și în străinătate. În plus, datorită porturilor USB-C și USB-A și a conectorului Lightning, îl puteți conecta cu succes la smartphone-uri, tablete și laptopuri de la mărci precum Apple, Huawei, Xiaomi, Samsung, Dell, Lenovo etc. De asemenea, produsul este compatibil cu consola Nintendo Switch.

McDodo/CH-1544/3

Inclus

  • încărcător
  • Cablu de la USB-C la Lightning (1,2 m)

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip produs
      Incarcator Retea
    • Brand compatibil
    • Putere incarcare
      67 W
    • Culoare
    • Incarcare GAN
      Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.