Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Friteuza Friteuza Fara Ulei Selling Depot®, programe smart chef automate, afisaj digital, tehnologie smart sensing, temperatura ajustabila, functie de pastrare la cald, tensiune alimentare 220 V, 4.5 L, negru

Cod:

SD01


Cod intern: #2711305

  • Distribuie pe:
169,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 199,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Friteuza Friteuza Fara Ulei Selling Depot®, programe smart chef automate, afisaj digital, tehnologie smart sensing, temperatura ajustabila, functie de pastrare la cald, tensiune alimentare 220 V, 4.5 L, negru de la Selling Depot

Descopera magia gatitului sanatos si delicios cu friteuza noastra inovatoare, echipata cu tehnologie avansata pentru a aduce o experienta culinara exceptionala in confortul casei tale. Cu o capacitate generoasa de 4.5 litri, aceasta friteuza cu aer cald iti ofera posibilitatea de a pregati portii mari de mancare pentru intreaga familie sau pentru o petrecere cu prietenii, fara compromisuri in privinta gustului sau texturii.

Unknown Image

Beneficiind de o conducta de aer 3D, acest aparat garanteaza distribuirea uniforma a caldurii in jurul alimentelor, asigurand o gatire perfecta si crocanta in fiecare colt al vasului de gatit. Astfel, poti bucura de mancaruri sanatoase si delicioase fara sa adaugi ulei sau grasimi in exces.

Unknown Image

Controlul touch-screen intuitiv iti ofera posibilitatea de a selecta cu usurinta setarile dorite pentru gatitul fiecarui preparat. Indiferent daca vrei sa prajesti, sa cocesti, sa frigi sau sa incalzesti, acest aparat iti pune la dispozitie optiunile necesare pentru a obtine rezultate perfecte de fiecare data.

Unknown Image

Cu ciclul de gatire omnidirectional, alimentele sunt incalzite uniform, indiferent de pozitia in care sunt plasate in interiorul friteuzei. Astfel, nu mai trebuie sa te ingrijorezi ca unele portiuni ar putea ramane neatinse sau neuniform gatite.

Unknown Image

Imbinand eficienta, versatilitatea si usurinta in utilizare, friteuza noastra cu aer cald este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa gateasca sanatos, fara sa faca compromisuri in ceea ce priveste gustul sau textura mancarurilor preferate. Experimenteaza libertatea de a gati orice fel de preparate, de la snacksuri crocante la prajituri delicioase, cu ajutorul acestui aparat inovator.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.