Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator Cana electrica fierbator din sticla ECG RK 2020 alba, 2 L, 2200 W, lumina albastra de fundal

Cod:

RK2020ALB


Cod intern: #2704354

  • Distribuie pe:
89,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierbator Cana electrica fierbator din sticla ECG RK 2020 alba, 2 L, 2200 W, lumina albastra de fundal de la ECG

Design elegant din plastic si otel inoxidabil in combinatie cu sticla calita Capacitate de 2 l Indicator sonor si luminos Lumina de fundal albastra Geam securizat Filtru lavabil si detasabil Picioruse antialunecare Element de incalzire acoperit Baza cu rotire 360 ° si stocare a cablului de alimentare Capacitate mare ECG RK 2020 din sticla este un fierbator electric foarte puternic care impresioneaza prin designul sau. Combinatia de elemente inoxidabile, plastic , sticla transparenta, iluminare albastra de fundal, va excela in orice tip de interior. Un alt avantaj al acestui model este capacitatea mare de 2 litri. Asadar, se poate fierbe apa pentru 8 cani pline pentru ceai sau cafea. Acest lucru va fi apreciat in special in gospodariile mari dar mai ales in birourile de lucru. - Protectie la supraincalzire atunci cand nu exista apa in fierbator - Functie de oprire automata: cand este pornit fara apa / cand punctul de fierbere este atins / cand fierbatorul este indepartat din baza - Tensiune nominala: 220–240 V ~ 50–60 Hz - Putere nominala de intrare: 1850-2200 W - Lungime cablu alimentare 70 cm Operare confortabila Manerul ergonomic, impreuna cu baza rotativa la 360 ° asigura un confort sporit in utilizare. Elementul de incalzire ascuns asigura o manipulare sigura si o intretinere usoara. Din motive practice, fierbatorul este echipat cu mai multe elemente de protectie. Este prevazut in primul rand cu un dispozitiv de siguranta impotriva supraincalzirii cand este pornit fara apa. Stabilitatea perfecta a aparatului este asigurata de piciorusele anti-alunecare . Cu indicatorul gradat de apa cu lumina de fundal albastra, veti avea intotdeauna o imagine de ansamblu foarte clara a nivelului de umplere. Filtrul este detasabil pentru o intretinere si curatare usoara. Acesta poate fi indepartat foarte simplu, apoi curatat, spalat si introdus inapoi in fierbator.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.