Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator Cana electrica fierbator din sticla ECG RK 1520 , 2200 W, 1.5 L, lumina albastra de fundal

Cod:

RK1520


Cod intern: #2685706

  • Distribuie pe:
88,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierbator Cana electrica fierbator din sticla ECG RK 1520 , 2200 W, 1.5 L, lumina albastra de fundal de la ECG

Capacitate de 1,5 l Design alb elegant, în combinație cu sticlă călită Lumina de fundal: albastru Element de încalzire ascuns Semnalizare luminoasă Filtru detașabil și lavabil Protecție la supraincalzire in lipsa lichidului Oprire automată: când este pornit fara apa in interior/ cand se atinge punctul de fierbere / cand aparatul este scos din bază Baza cu rotire 360 ° cu stocare a cablului de alimentare In cazul in care consumati des cafea instant, ceai, lapte praf sau orice altceva necesită cantități mai mari de apă clocotită, o cană electrică este mai mult decat utila in bucataria dumneavoastra. RK 1520 este un fierbator electric din sticla cu funcție de oprire automată și protecție împotriva supraincalzirii. Capacul se deschide prin simpla apasare a unui buton. Utilizarea și întreținerea fierbatorului sunt extrem de ușoare și confortabile. Această întreținere simplă este posibila datorita filtrului detașabil și lavabil din partea superioara. Bază rotativă Design_ul ergonomic cu baza „fără fir”, permite amplasarea cănii în orice poziție și previne unele accidente care ar putea fi provocate de o poziționare greșită. Dotarea este utilă și în cazul în care spațiul de pe masă este mic iar cablul electric pleacă în orice direcție, numai în cea bună care-ți permite să așezi cana cu mânerul spre tine nu. Bază anti-derapantă Deoarece cana fierbător nu are o greutate prea mare, aceasta poate fi ușor împinsă, trasă sau răsturnată din greșeală. Piciorușele cauciucate eficiente previn o parte dintre aceste probleme și oferă o siguranță în exploatare sporită.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.