Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Espressor Melitta BARISTA T F83/0-102

Cod:

F83/0-102


Cod intern: #1263065

  • Distribuie pe:
5.076,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Espressor BARISTA T F83/0-102 de la Melitta

Alege calitatea 

Melitta investește în inovație și impresionează prin calitatea materialelor folosite, a tehnologiei și sistemelor speciale integrate în fiecare produs, dar și prin atenția și grija pe care o poartă pentru clienții săi.

Espressoarele automate Melitta au un design compact, sunt foarte ușor de utilizat și de întreținut și, în plus, sunt prevăzute cu sistem de râșnire din oțel inoxidabil premium, cu o formă conică, special concepută pentru a reduce zgomotul în timpul râșnirii boabelor. 

Orice specialitate de cafea, pregătită cu telefonul mobil!

Espressorul automat Barista T Smart are un sistem extrem de inteligent și de avansat. Prin aplicația Melitta Connect, ce poate fi instalată pe telefonul mobil, poți pregăti cafeaua preferată, dar și seta multe alte funcții direct de pe smartphone! Tot ce trebuie să faci este să pornești espressorul și să pregătești cafeaua din aplicație, oriunde te afli.

Ai la dispoziție până la 18 de specialități presetate de cafea, pe care le poți selecta cu o simplă atingere. Mai mult, poți configura setările aparatului și salva/configura preferințele personale pentru cafeaua preferată sau îți poți crea propriile specialități de cafea!

Astfel, tu vei alege ordinea în care adaugi cantitatea de cafea, laptele spumat, dar și cantitatea de apă caldă!

18 de specialități de cafea cu un singur espressor!

Datorită controlului inteligent, poți pregăti specialitățile clasice de cafea precum espresso, espresso cremos, cappuccino și latte macchiato cu o simplă atingere, din meniul espressorului sau de pe telefonul mobil, dar și prepara propriile rețete de cafea, selectând nivelul de intensitate a cafelei, canitatea de apă, dar și cantitatea de spumă de lapte.

Recipient de cafea cu 2 compartimente și selectare manuală a boabelor

Pentru a prepara specialitățile de cafea preferate sunt necesare diferite tipuri de boabe de cafea, mai ales dacă vrei să oferi cea mai bună experiență gustativă. Prin urmare, Barista T Smart® dispune de un recipient de boabe de cafea cu două compartimente, numit „Bean Select“. În funcție de rețetă și de preferințele personale, tot ce trebuie să faci este să selectezi manual tipul de cafea din recipientul de boabe - fie boabele de cafea mai prăjite mai intens, fie boabele mai puțin prăjite.

5 niveluri de granulație

Sistemul de râșnire îți permite să alegi unul dintre cele 5 niveluri de granulație și să te bucuri de o cană de cafea realizată exact pe gustul tău! Dacă dorești să experimentezi diferite rețete, espressorul Barista T Smart are și un compartiment mic pentru cafea deja râșnită.

Funcția IntenseAroma 

Funcția IntenseAroma poate fi selectată în locul procesului standard infuzare a cafelei. Rezultatul? Obții o cafea cu o  aromă deosebit și intensă - fără să schimbi cantitatea de cafea sau apă pe care o utilizezi. În plus, această funcție poate fi folosită pentru toate specialitățile de cafea pe care le vei pregăti! Sigiliul Aromasafe de pe recipientul boabelor de cafea indică faptul că aroma boabelor de cafea este foarte bine conservată!

Sistemul Aroma Plus

Pentru ca tu să obții aroma perfectă cu fiecare cană de cafea, espressorul automat Bartista T Smart este prevăzut cu 2 sisteme inteligente: 

- Sistemul Bean to Cup: este selectată doar cantitatea necesară de boabe de cafea pentru a fi măcinată imediat. 

- Sistemul de golire automată: râșnița se golește de fiecare dată pentru a te asigura că fiecare cană de cafea este făcută din boabe de cafea proaspăt râșnite și a evita prepararea cafelei cu reziduuri de cafea măcinată și implicit, afecta aroma.

Personalizezi și memorezi până la 4 profiluri de cafea

Știi deja rețeta preferată pentru cafeaua de zi cu zi? Perfect! Cu funcția de memorare poți programa și salva setările favorite pentru până la 4 persoane. 

Astfel, dacă membrii familiei tale preferă un alt tip de cafea, își pot personaliza cafeaua de dinainte. Cu o simplă atingere, savurezi cafeaua ta preferată!

Acreditat Quiet Mark! Pregătești cafea fără zgomot

Trebuie să întrerupi o conversație interesantă în bucătărie doar pentru pregătești un cappuccino? Vecinii tăi sunt furioși când râșnești boabele de cafea dis-de-dimineață? Datorită sistemului de râșnire silențios, realizat dintr-un oțel special, pregătești cafeaua preferată rapid și în liniște! Barista T Smart este unul dintre primele espressoare de cafea complet automate din lume care a primit acreditarea Quiet Mark. 

Ușor de curățat

Espressorul tău îți semnalează când trebuie curățat sau decalcifiat, printr-o notificare afișată pe display și te va ghida prin fiecare etapă a programului de autocurățare. Mai mult, sistemul de autocurățare Easy Steam Cleaning igienizează cu ușurință espressorul folosind aburi și apă fierbinte. Sistemul de spumare detașabil este foarte simplu de curățat, iar recipientul de lapte poate fi folosit inclusiv în mașina de spălat vase!

 
 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      F83/0-102
    • Culoare
    • Greutate
      10.3kg
  • Specificatii
    • Presiune
    • Capacitate rezervor
    • Capacitate rezervor lapte
      1 L
    • Numar cesti
    • Functii
      Functie de MyCoffee Memory cu 4 tipuri de profil
    • Dimensiuni
      372 x 259 x 467 mm
    • Tip incastrare
    • Altele
      Temperatura de preparare programabilă

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.