Luni - Vineri 9:00 - 18:00

YM.116 fierastrau electric cu lant pe acumulator 20V YAMAMOTO, produsul contine taxa TV 4.5 lei, 6.4 kg

Cod:

13596


Cod intern: #2741038

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Joi, 19 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
715,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere YM.116 fierastrau electric cu lant pe acumulator 20V YAMAMOTO, produsul contine taxa TV 4.5 lei, 6.4 kg de la Yamamoto

YM.116 Drujba electrica cu lant pe acumulator YAMAMOTODrujba electricДѓ cu lant pe acumulator YM.116 de la Yamamoto reprezintДѓ o optiune modernДѓ si convenabilДѓ pentru lucrДѓrile de tДѓiere a lemnului sau a altor materiale. EchipatДѓ cu un motor brushless, aceastДѓ drujbДѓ oferДѓ performante superioare si durabilitate sporitДѓ in comparatie cu modelele cu motor traditional, datoritДѓ lipsei perilor de carbon si a frecДѓrii reduse. Lama de 14 inch a drujbei permite tДѓierea eficientДѓ si precisДѓ a diferitelor tipuri de material lemnos sau de constructie. Dimensiunea generoasДѓ a lamei permite realizarea de tДѓieturi adanci si rapide, ceea ce face aceastДѓ drujbДѓ potrivitДѓ pentru o varietate de aplicatii, de la lucrДѓri de tДѓiere in grДѓdinДѓ panДѓ la proiecte mai complexe de constructie. AlimentatДѓ de douДѓ acumulatori de 20V cu o capacitate de 4,0 Ah fiecare, aceastДѓ drujbДѓ oferДѓ o autonomie extinsДѓ si un timp de functionare mai lung intre incДѓrcДѓri. IncДѓrcДѓtorul cu douДѓ locuri inclus in set permite incДѓrcarea simultanДѓ a ambelor acumulatori, astfel incat sДѓ puteti continua lucrul fДѓrДѓ intreruperi prelungite. Functiile de sigurantДѓ precum oprirea automatДѓ si intinzДѓtorul de lant autotensionat asigurДѓ utilizarea in conditii de sigurantДѓ si reduc riscul de accidente sau daune materiale. Oprirea de sigurantДѓ intervine in cazul unui blocaj al lantului sau al lamei, iar intinzДѓtorul autotensionat mentine lantul in tensiune optimДѓ pentru performante de tДѓiere consistente si sigure. In concluzie, drujba electricДѓ cu lant pe acumulator YM.116 de la Yamamoto este o alegere excelentДѓ pentru cei care cautДѓ o drujbДѓ modernДѓ, usor de utilizat si fiabilДѓ pentru lucrДѓri de tДѓiere la domiciliu sau la locul de muncДѓ. Cu un motor brushless, o lama de 14 inch si functii de sigurantДѓ imbunДѓtДѓtite, aceastДѓ drujbДѓ oferДѓ performante superioare si o experientДѓ de lucru eficientДѓ si sigurДѓ.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.