Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Forged Santoku Brute (18 cm)

Cod:

8720039620155


Cod intern: #2739130

Trimite comanda astazi pana la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Luni, 23 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
355,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Santoku Brute (18 cm) de la Forged

Această diversitate îl face universal în bucătărie. Cuțitele Forged Intense sunt fabricate din oțel japonez 440C cu un nivel de duritate de 58 Rockwell. Toate cuțitele sunt forjate manual, au o grosime a lamei de 2 mm și un unghi de tăiere de 18 grade. Îl livram ambalat intr-o cutie de lux din lemn. Specificatii si recomandari: Dimensiuni : 36.5x8.5x4.5 Grosime : 2 mm Material : 440C steel Duritate : 58 Rockwell Unghi de ascutire : 18 grade Atentie: A nu se spala in masina de spalat vase! Fiecare cuțit este forjat manual din oțel japonez. Acest lucru se realizează într-o fabrică care respiră pasiunea pentru meșteșug în orice: căldura, mirosul, strălucirea portocalie a focului și sunetul șuierat când metalul este răcit. Puteți vedea literalmente lovitura de ciocan a fierarului pe lamă. Și de fiecare dată când folosești și ascuți cuțitul, acesta capătă și mai multă personalitate. Acesta este ceea ce face cuțitul tău unic. Forged reprezintă un design atrăgător, o calitate robustă și un raport calitate-preț mai mult decât bun. Dezvoltat dintr-o dragoste enormă pentru gătit, grătar și masă. Un cuțit cu care să fii mândru. Un cuțit plin de caracter. Cuțitul tău!
SANTOKU BRUTE (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.