Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Coleman Event Dome XL UVGuard Adăpost pentru soare grădină camping foișor INC WALLS

Cod:

2000025128


Cod intern: #1153255

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Vineri, 20 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
1.542,64 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Event Dome XL UVGuard Adăpost pentru soare grădină camping foișor INC WALLS de la Coleman

Adăpostul  Event Dome XL 4,5mx 4,5m  combină o structură robustă cu un tablier cu cusături lipite pentru o rezistență sporită la apă. Poate fi configurat în doar 10 minute și este cu 33% mai ușor decât Event Shelter .

Adăpostul  Event Dome XL  vine cu 4  pereți de ecran atașați permanent  , care pot fi înfipți în buzunarele incluse atunci când nu sunt necesari. De asemenea, vine cu  2 pereți de umbră  care sunt mobilați și detașabili pentru a proteja de soarele cu unghi mic, blocând în același timp vântul .

Tablieră:  poliester, 1000HH,  acoperit cu PU  , cusături cu bandă

Stalpi:  fibră de sticlă

Suprafata utila:  20,25 m2

Încălțare la cap:  228 cm (centru), 190 cm (laterale)

Geanta de transport:  dreptunghiulara cu deschidere cu fermoar

Dimensiune pachet:  65 x 26 x 26 cm

Greutate:  15,5  kg

Sistem WeatherTec ™+ – o evaluare a rezistenței cortului nostru la  elemente

WeatherTec ™+ este evaluarea Coleman a modului în care „reziste la intemperii” ne evaluăm corturile și adăposturile. Există mulți factori care influențează performanța cortului în condiții meteorologice dificile. Coleman folosește cea mai recentă tehnologie și un regim de testare riguros pentru a ne asigura că vă menținem protejat în orice moment - indiferent de vreme.

Testele de laborator certificate demonstrează că țesăturile de protecție Coleman®  UVGuard ™ cu SPF50 oferă o protecție excelentă împotriva razelor ultraviolete ale soarelui. Utilizarea corectă a cremei solare combinată cu adăposturile realizate cu  țesătură de protecție UVGuard ™ poate contribui foarte mult în lupta împotriva arsurilor solare și a expunerii la UV .

Caracteristica ignifugă a materialului nostru asigură că țesătura nu se va scăpa periculos de sub control și se va autostinge, dând timp să scape în caz de urgență .

Stalpii extrem de flexibili și ușori din fibră de sticlă garantează un răspuns bun la vânt și furtuni.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.