Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Xiaomi Buds 3T Pro (Aurora Green)

Cod:

BHR5917GL


Cod intern: #2133641

  • Distribuie pe:
335,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Buds 3T Pro (Aurora Green) de la Xiaomi

Căști Xiaomi Buds 3T Pro (BHR5917GL) Verde

Aspectul Xiaomi Buds 3T Pro este fascinant: creatorii s-au inspirat din bucla Mobius, care a devenit un simbol al conciziei, al evaluării lumii din diferite unghiuri, al unui ciclu închis. Formatul raționalizat se îmbină perfect cu ergonomia impresionantă pentru o potrivire perfectă. Corpul este curbat în 14 puncte, iar căștile cântăresc 4,9 g. Pernițele pentru urechi de mai multe dimensiuni vă vor permite să alegeți cel mai bun dispozitiv de fixare pentru auricul dumneavoastră. Ascultați muzică, dansați, faceți sport - nu vor cădea. Datorită tehnologiei care poate filtra zgomotul de până la 40 dB, vă veți simți confortabil în orice condiții. Distragerile sunt filtrate în timp real, iar sistemul însuși comută echipamentul în modul corespunzător. Reducere ușoară a zgomotului, echilibrată și profundă. Modelul are un mod de dublă transparență, care se distinge prin algoritmi care funcționează perfect. Continuați să ascultați muzică și, în același timp, să comunicați ușor cu oamenii din jur. Nu este nevoie să întrerupeți redarea și să opriți piesa preferată! În timpul conversației, vocea ta este transmisă în cel mai pur mod posibil. Acesta a fost meritul echipamentului de microfon bazat pe 3 blocuri: conexiune directă, retur și microfon conversațional. Munca lor comună bine coordonată a făcut ca fiecare cuvânt să fie cât mai clar posibil. De aceea, Xiaomi Buds 3T Pro sunt bune pentru negocieri, oriunde te-ai afla. Latura tehnică a implementării căștilor prezentate a devenit baza pentru obținerea unui semnal audio de o calitate incredibil de înaltă. Bobina CCAW detaliază frecvențele înalte. Diafragma are un strat DLC super dur (asemănător unui diamant). Magneții de neodim previn scurgerea magnetică. Codecul LHDC 4.0, folosind noi protocoale standard, reproduce sunetul Hi-Fi cu o rată de eșantionare de 96 kHz. O caracteristică a formatului de livrare a sunetului prezentat a fost o sferă imersivă în care undele vin din toate părțile (spre deosebire de 2 canale stereo). Așadar, poziționarea spațială devine nu doar un concept puternic, ci un efect cu adevărat tangibil. Tehnologia Track Head Movement îmbunătățește experiența conducând sunetul direct în spatele tău: atunci când întorci capul, îl vei auzi ca și cum sursa nu se află în căști, ci în afara acesteia.Rezistența la praf și umiditate IP55 vă permite să nu vă limitați și ascultați muzică chiar și în timpul antrenamentului. Izolația din silicon face o treabă bună de protecție împotriva transpirației, datorită căreia echipamentul nu va fi deteriorat de picături. Unul dintre avantajele căștilor Xiaomi Buds 3T Pro a fost prezența unei baterii încăpătoare. Este suficient pentru 24 de ore de lucru: tehnicianul primește o astfel de taxă împreună cu carcasa. Nu mai este nevoie să vă reîncărcați des - resursa va dura mult timp.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BHR5917GL
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      XIAOMI
    • Versiune Bluetooth
      5.2
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Functii
      Cu control al volumului Control piesei Mod transparent Control vocal Acceptați/respingeți un apel. Faceți din muzică o parte integrantă a vieții tale. Conexiune simultană la două dispozitive Aceleași căști pot fi conectate la două dispozitive în același timp, rulând pe platforme precum Android, iOS și Windows, în special, puteți opri vizionarea unui videoclip și puteți trece la un apel pe o tabletă sau computer, care vă permite să comutați cu ușurință între divertisment și muncă
    • Timp incarcare
      1 h
    • Autonomie
      6 h
    • Culoare
    • Greutate
      4.9 g
    • Altele
      Cu anulare activă a zgomotului

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.