Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Casti fara fir, over-ear, Wireless, QCY H3, BT 5.3, USB-C, 500mAh, Albastru

Cod:

35697


Cod intern: #2506564

  • Distribuie pe:
159,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Casti fara fir, over-ear, Wireless, QCY H3, BT 5.3, USB-C, 500mAh, Albastru de la QCY

Casti fara fir QCY H3 (albastre)

QCY H3 sunt casti fara fir care iti vor aduce muzica preferata la viata! Certificatul audio Hi-Res confirma reproducerea perfecta a sunetului, garantandu-va satisfactia deplina cu fiecare nota. Datorita celor 3 microfoane cu algoritmul VDCNN, poti efectua apeluri telefonice chiar si in medii zgomotoase, iar tehnologia ANC iti va permite sa te cufunzi in muzica, eliminand zgomotele enervante. Le puteti conecta cu succes la 2 dispozitive in acelasi timp. Timpul lor de functionare ajunge pana la 60 de ore la o singura incarcare, iar designul ergonomic asigura confort maxim de utilizare.

12QCY/H3-Albastru/2

Sunet de calitate superioara

Lasa-te purtat de muzica cu QCY H3! Castile echipate cu drivere dinamice de 40 mm ofera o calitate incredibila a sunetului. Inalte clare, bas profund si detalii incredibile vor face ca muzica sa sune mai bine ca niciodata. QCY H3 sunt, de asemenea, certificate Hi-Res Audio, ceea ce inseamna ca ofera sunet de calitate studio.

12QCY/H3-Albastru/4

Tehnologie inovatoare

Castile QCY au fost create avand in vedere diferitele nevoi ale utilizatorilor. Datorita tehnologiei avansate de adaptare, QCY H3 se poate adapta structurii urechii si modului in care o porti. Castile creeaza apoi parametri optimi de reducere a zgomotului si corecteaza curba sunetului, oferind un sunet adaptat nevoilor dumneavoastra individuale.

12QCY/H3-Albastru/3

Tu decizi ce auzi

Concentreaza-te pe ceea ce este cel mai important. QCY H3 accepta tehnologia hibrida de reducere a zgomotului care reduce eficient zgomotul ambiental cu 43 dB, permitandu-va sa va scufundati in sunetele muzicii tale preferate. Aveti la dispozitie pana la 4 moduri ANC, care difera prin gradul de liniste al imprejurimilor. Printre acestea se numara modul de reducere a vantului, care este perfect pentru mers pe jos sau cu bicicleta, si modul Transparency, care va va permite sa ramaneti in contact cu imprejurimile fara a fi nevoie sa scoateti castile.

12QCY/H3-Albastru/6

Vorbeste fara intrerupere oriunde te-ai afla

Cumparaturi intr-un mall aglomerat? Sau poate va asteptati trenul in gara? Acum poti vorbi liber la telefon in oricare dintre aceste locuri! Castile QCY H3 sunt echipate cu trei microfoane incorporate, sustinute de un algoritm avansat VDCNN care ajusteaza automat nivelul de reducere a zgomotului. Aceasta inseamna ca cuvintele tale vor fi inregistrate cu precizie, indiferent de mediul in care te afli.

12QCY/H3-Albastru/8

Asculta toata ziua

Cu QCY H3, melodiile tale preferate te vor insoti chiar si cateva zile! Castile va permit sa va bucurati de un timp de lucru exceptional de lung! Cu modul ANC activat, pot reda muzica timp de 35 de ore, iar cu modul ANC dezactivat, timpul lor de functionare creste pana la 60 de ore. Dupa aproximativ 2 ore de incarcare, voi fi gata sa lucrez din nou!

12QCY/H3-Albastru/1

Rapid si fiabil – conexiune Bluetooth 5.3

Bucurati-va de un sunet fantastic, fara intarzieri, indiferent daca va jucati, vizionati filme sau ascultati muzica. Castile folosesc cel mai recent cip Bluetooth 5.3, care garanteaza o conexiune rapida, stabila cu o raza de actiune de 10 m. Mai mult, in modul gaming, intarzierea este redusa la doar 0,068 s, ceea ce se traduce printr-o sincronizare perfecta a sunetului si imaginii.

12QCY/H3-Albastru/9

Proiectat pentru confortul dvs

Ascultati muzica ore in sir fara sa va faceti griji pentru disconfort! Castile pentru urechi din piele sintetica proteica de inalta calitate se potrivesc perfect urechilor tale fara a exercita o presiune neplacuta. In plus, butoanele incorporate permit controlul comod asupra playerului muzical, a apelurilor si a volumului, ceea ce face utilizarea QCY H3 si mai placuta.

12QCY/H3-Albastru/7

Posibilitati suplimentare cu aplicatia

Descoperiti toate caracteristicile castilor cu aplicatia QCY! Il puteti gasi atat in Google Play Store, cat si in App Store. Datorita acesteia, puteti ajusta setarile de sunet la orice tip de muzica, puteti verifica incarcarea bateriei, va puteti localiza castile sau puteti alege dintre modurile ANC disponibile.

12QCY/H3-Albastru/5

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      QCY H3
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Raza de actiune
      10 m
    • Brand compatibil
      iOS
      Android
    • Versiune Bluetooth
      5.3
    • Tip conectivitate
      Bluetooth
    • Timp incarcare
      2 ore
    • Autonomie
    • Culoare
    • Greutate
      50 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.