Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash DS900 AIR, Middle Tower, Fara sursa, ATX, M-ATX, ITX, Negru

Cod:

36187


Cod intern: #2535541

Trimite comanda astazi pana la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Marti, 01 Octombrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
476,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa DS900 AIR, Middle Tower, Fara sursa, ATX, M-ATX, ITX, Negru de la Darkflash

Descoperiti o noua calitate printre carcasele computerelor cu modelul Darkflash DS900 AIR. Modelul elegant, negru, se remarca nu numai prin designul modern, ci si prin functii avansate care vor satisface asteptarile celor mai pretentiosi utilizatori. Cu DS900 AIR, computerul dumneavoastra va deveni mai eficient, mai stabil si mai eficient. Setul include 6 ventilatoare DM12F de 120 mm.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/7

Stabilitate si design

Designul unic al carcasei cu picioare trapezoidale si placute de absorbtie a socurilor ofera o stabilitate exceptionala, eliminand vibratiile. Acest lucru este deosebit de important pentru computerele puternice care pot genera vibratii in timpul functionarii intense.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/1

Posibilitate de extindere

DS900 AIR este un model care ofera utilizatorilor o expansiune usoara. Interiorul spatios si usor de curatat permite extinderea. Carcasa ofera compatibilitate maxima cu un suport flexibil care poate gazdui pana la 2 SSD-uri si 2 HDD-uri. Acest lucru va ofera optiuni excelente pentru configurarea stocarii in functie de nevoile dumneavoastra individuale.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/4

Protectie si racire

Modelul DS900 Air va permite sa construiti un sistem de racire eficient cu posibilitatea instalarii mai multor ventilatoare si radiatoare, asigurand conditii optime de lucru pentru toate componentele. In plus, partea din spate a carcasei este echipata cu o plasa de protectie din otel care permite o ventilatie si mai eficienta. Acest lucru este esential pentru mentinerea temperaturii optime si racire eficienta, in special in timpul lucrului intens.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/5

Compatibilitate si sloturi suplimentare

Darkflash DS900 AIR este compatibil cu placile de baza ATX, M-ATX si ITX, care ofera optiuni largi de configurare. De asemenea, are 7 sloturi suplimentare, o lungime maxima VGA de 425 mm si o inaltime maxima a procesorului de 170 mm. Sursa de alimentare situata in partea de jos a carcasei permite o mai buna organizare si management al cablurilor.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/4

Aspect elegant si functionalitate

Carcasa DS900 AIR are un panou frontal si stanga din sticla calita, ceea ce ii sporeste eleganta. Panoul I/O este echipat cu USB-C, USB 3.0, USB 2.0, comutator LED, Power, Reset si HD Audio, oferind acces usor la cele mai importante functii.

05Darkflash/DS900-Air-Black-ventilatoare/2

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      36187
  • Specificatii tehnice
    • Format
    • Putere sursa
    • Culoare
    • Dimensiuni
      434 x 218 x 454 mm
    • Tip carcasa
      ATX
      M-ATX
      ITX
    • Panou frontal
      USB 2.0 x1
      USB 3.0 x1
      USB-C X1
      Jack 3.5 mm
    • Panou lateral transparent
    • Spatiu: 5.25 inch
      Nu
    • Altele
      Sloturi de expansiune: 7

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.