Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Carcasa Darkflash DK431 computer case + 4 fans (white)

Cod:

26322


Cod intern: #1814672

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Luni, 30 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
308,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Carcasa Darkflash DK431 computer case + 4 fans (white) de la Darkflash

Carcasa computerului Darkflash DK431

Cu ajutorul carcasei computerului Darkflash DK431, poți crea cu ușurință o configurație hardware pe care să te bucuri de joc sau de lucru. Produsul este echipat cu diverse porturi, cum ar fi USB 3.0 și 2.0, iar la construcția sa au fost folosite materiale de înaltă calitate. Panoul lateral transparent, care se deschide, nu numai că va facilita schimbarea componentelor, dar vă va permite și să obțineți efecte vizuale interesante, de exemplu, în combinație cu ventilatoare RGB.

 

Elegant și funcțional

Panoul lateral al carcasei a fost echipat cu balamale practice, astfel încât să îl puteți deschide cu ușurință pentru a înlocui componente sau pentru a curăța piesele. Pentru construcția sa a fost folosită sticlă călită, ceea ce vă permite să expuneți componentele plasate în interior - de exemplu, cele cu iluminare din fundal colorată. Deschiderea acestuia este facilitată de un mâner special din mătase. Mai mult, panoul frontal cu structură de plasă și filtru din PVC conferă carcasei un caracter industrial și mai interesant.

 

Sistem de racire optim

Jucați jocuri dinamice și asigurați-vă că computerul nu se va supraîncălzi. DK431 vă permite să montați până la 12 ventilatoare de 120 mm sau 8 ventilatoare de 140 mm. De asemenea, are orificii de ventilație pe panoul său lateral pentru o disipare și mai bună a căldurii. În plus, puteți instala o răcire cu apă de 360 ​​mm în partea de sus sau în față a carcasei. Notă: nu este posibil să instalați ventilatoare pe partea dreaptă și răcire cu apă pe partea din față a carcasei în același timp.

 

Mai multe posibilități de extindere

Carcasa vă permite să montați până la 4 hard disk-uri, astfel încât să nu vă faceți griji că rămâneți fără spațiu pentru fotografiile sau videoclipurile dvs. Este ideal pentru designeri grafici și fotografi, printre alții. De asemenea, vă permite să montați un card VGA de 400 mm și o răcire CPU cu o înălțime de 160 mm. Designul atent gândit și manșonul practic pentru cablu vă asigură că puteți optimiza spațiul. DK431 are, de asemenea, un filtru de praf detașabil pentru a vă ajuta să vă păstrați componentele în stare bună.

 

O serie de porturi utile

Creați o configurație hardware pe care să o utilizați confortabil. Carcasa DK431 este echipată cu o serie de porturi și butoane utile care vă vor ușura mult munca. Printre altele, aveți o intrare pentru microfon și o ieșire pentru căști/difuzor, 2 porturi USB 2.0, precum și butoane Reset și Power. Există, de asemenea, un port USB 3.0 care vă permite să încărcați rapid dispozitivele conectate și să transferați fișiere instantaneu.

Specificație

Marca Darkflash
Model DK431
Culoare alb
Tip de caz Turnul Mijlociu
Placa de baza standard E-ATX, ATX, M-ATX
Panou lateral Geam securizat
Panoul frontal Fier de călcat / ABS
Dimensiuni 470x205x485mm
Locații de montare a discurilor HDD x2 / SSD x2
Sloturi pentru carduri de expansiune 7
Lungimea maximă a plăcii grafice 400 mm
Înălțimea maximă de răcire a procesorului 160 mm
Locația de montare a sursei de alimentare Partea de jos
Opțiuni de montare a ventilatorului Față: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x3;
Sus: ventilator de 120 mm x3 / ventilator de 140 mm x2;
Spate: ventilator de 120 mm x1;

Opțiuni de montare pentru răcirea cu apă Față: 360 mm răcire cu apă;
Spate: 360mm racire cu apa;
Conectori USB 3.0 x1, USB 2.0 x2, ieșire căști/difuzor, intrare microfon, alimentare, resetare

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.