Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Roborock Dyad Air, 17000 Pa, Alertă vocală, control telefon prin aplicație, Alb

Cod:

WD2H2A


Cod intern: #2733232

Trimite comanda astazi pana la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Luni, 30 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
2.025,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aspirator Dyad Air, 17000 Pa, Alertă vocală, control telefon prin aplicație, Alb de la Roborock

Caracteristici ale aspiratorului umed și uscat Roborock Dyad Air  (WD2H2A)

Roborock Dyad Air  (WD2H2A) este o linie de aspiratoare umede și uscate care curăță murdăria într-o singură utilizare, asigurând confort în curățarea casei. 

Aspirator umed și uscat Roborock Dyad Air (WD2H2A)

Cu o forță de aspirație de 17.000 Pa, aspiratorul va asigura îndepărtarea tuturor murdăriei din apa umedă până la praful uscat. În plus, aspiratorul echipat cu role îmbunătățite, Dyad Air nu numai că curăță temeinic toate petele, dar are și capacitatea de a curăța marginile la 3mm. 

Mașina are o forță de aspirație de 17.000 Pa

Senzorul DirTect face curățarea mai convenabilă, cu capacitatea de a regla automat puterea de curățare și debitul de apă în funcție de nivelul de murdărie al podelei. 

Dimensiunea aspiratorului

Aparatul are, de asemenea, un indicator luminos LED pe ecran care informează în mod clar locația murdăriei, ajutând la determinarea locației care necesită curățare, economisind astfel timp și efort.

Aspiratoarele fac curățarea convenabilă

În special, mașina are un mod de autocurățare și uscare cu sistemul RevoBrush Doar o simplă apăsare a unui buton, rola va fi schimbată dintr-o stare murdară într-una curată în scurt timp. Procesul de spălare alternativă în două sensuri îndepărtează mai mult de 99% din murdărie de pe rolă, asigurându-se că rola este complet curată pentru următoarea sesiune de curățare.

Luminile LED se afișează clar

De asemenea, rolele mașinii sunt uscate automat, eliminând mirosurile nedorite. 

Aspiratoarele de uz casnic sunt mașini de mână, fără fir, care folosesc baterii. Cu o durată de viață a bateriei de până la 50 de minute, Dyad Air vă asigură că aveți suficient timp pentru a curăța o suprafață mare de până la 360 m2 cu o singură încărcare, contribuind la maximizarea performanței de curățare.

 

Cu un rezervor de apă curată de 900 ml și un rezervor de apă murdară de 700 ml, Roborock Dyad Air vă ajută să curățați o suprafață mare. 

 

Aparatul are capacitatea de a se conecta cu ușurință la aplicație, avertismentele vocale sunt extrem de convenabile și inteligente, Roborock Dyad Air se poate conecta prin aplicația Roborock. Utilizatorii sunt la doar o atingere distanță de a accesa caracteristicile și opțiunile sistemului de autocurățare și uscare RevoBrush. 

Sistemul de avertizare Dyad Air va transmite convenabil informații prin voce pentru a acorda atenție la funcționarea mașinii. 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Aspirare și ștergere, cârpe pentru uscare, cârpe cu autospălare
    • Tip suprafata
    • Dimensiuni
      113,5 cm x 32,4 cm x 34,5 cm
    • Lungime cablu
      Fara
    • Altele
      Autonomie acumulator 50 min

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.