Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Side by side Samsung RF65A967ESR/EO, 647 l, No Frost, Showcase, Beverage Center, Triple & Metal Cooling, Cool Select+, Clasa E, Smart Control, H 182.5 cm, Inox

Cod:

RF65A967ESR/EO


Cod intern: #2573176

  • Distribuie pe:
12.781,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 145,35 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Side by side RF65A967ESR/EO, 647 l, No Frost, Showcase, Beverage Center, Triple & Metal Cooling, Cool Select+, Clasa E, Smart Control, H 182.5 cm, Inox de la Samsung

The sleek new design blends well into contemporary living spaces, letting owners redefine refrigeration at home.

Soluție inovatoare și igienică de dozare a apei

Beverage Center™

Bucură-te de acces rapid și ușor la apă rece cu opțiunea de a adauga aromele dorite. Beverage Center™ are un vas de umplere automată, fără BPA*, cu apă purificată, care poate fi infuzat cu fructe și ierburi, deci este întotdeauna gata de servit. Iar dozatorul de apă te asigură că te poți bucura rapid de o băutură rece.

*Bisfenol A (BPA) se găsește în materialele plastice din policarbonat și rășini epoxidice, care sunt adesea folosite în recipiente pentru alimente și băuturi și au fost corelate cu posibile efecte negative asupra sănătății.

Produce mai multă gheață, oferă mai multe opțiuni

Dual Auto Ice Maker

Asigură-te că ești pregătit pentru orice ocazie, cu două tipuri diferite de gheață. Dual Auto Ice Maker produce atât cuburi de gheață, cât și fulgi de gheață (Ice Bites™), care răcoresc băuturile mult mai repede. Poate produce 2,8 kg de gheață pe zi și poate stoca până la 3,1 kg. Și deoarece este în congelator, eliberează spațiul frigiderului.

Produce mai multă gheață, oferă mai multe opțiuni

Depozitare flexibilă a alimentelor pentru prospețime îndelungată

Depozitare flexibilă

Păstrezi diferite alimente proaspete și gustoase, în condiții optime. Cool Select+ este un compartiment controlat independent, cu cinci moduri prestabilite: Înghețare, Înghețare ușoară, Carne/Pește, Fructe/Vegetale și Băuturi. Există, de asemenea, un sertar pentru carne sau pește Flex Crisper și un sertar pentru fructe și legume Crisper+.

Depozitare flexibilă a alimentelor pentru prospețime îndelungată

Design elegant și armonios

Design

Oferă-i casei tale un aspect modern și elegant.
Are un exterior minimalist, atemporal, cu uși plate uimitor de frumoase iar distribuitorul de apă este încorporat.

Design elegant și armonios

Depozitezi și găsești cu ușurință mai multe alimente

Capacitate mare

Depozitezi mult mai multă mâncare. O capacitate imensă* presupune un spațiu generos în frigider și în congelator, pentru a-ți depozita cumpărăturile. Și este mai ușor să organizezi totul în mod ordonat și eficient. Deci, poți găsi și scoate rapid alimentele de care ai nevoie, oricând dorești.

Depozitezi și găsești cu ușurință mai multe alimente

*Capacitatea variază în funcție de model.

Păstrează exact prospețimea originală

Triple Cooling + Precise Cooling
+ Metal Cooling

Păstrezi alimentele mai proaspete pentru mai mult timp și le păstrezi aroma și gustul. Triple Cooling controlează independent temperatura și umiditatea în trei compartimente și previne amestecul mirosurilor. Precise Cooling minimizează, de asemenea, orice fluctuație de temperatură și opțiunea Metal Cooling ajută la menținerea aerului rece pentru mai mult timp.

 
The refrigerator’s four doors are wide open to display the different compartments of the fridge. The upper part is a fridge, while the bottom is divided into two sections. The bottom left side is a freezer, while the right side can be used flexibly as a fridge or freezer.

Accesibilitate perfectă

Display minimalist, acces ușor

Bucură-te de un mod elegant și ușor de a controla funcțiile produsului. Afișajul LCD îmbunătățește designul minimalist, deoarece comenzile sunt ascunse discret în interior, dar ușor accesibile când deschideți ușa.. Panoul de control este discret ascuns în interior, dar ușor accesibil, prin deschiderea ușii, deoarece comenzile sunt la nivelul ochilor și la îndemână.

Accesibilitate perfectă

Optimizat pentru a economisi energie și o durabilitate mai mare

Tehnologia Digital Inverter

Bucură-te de o eficiență energetică excelentă, mai puțin zgomot și o performanță de lungă durată. Compresorul Digital Inverter își ajustează automat viteza, ca răspuns la necesarul de răcire. Deci este mai silențios, utilizează mult mai puțină energie, susținut de o garanție de 20 de ani** (limitată doar pentru compresor), cea mai lungă din industrie.

Optimizat pentru a economisi energie și o durabilitate mai mare

**Se aplică pentru toate modelele Digital Inverter vândute din iulie 2022.

Control ușor de la distanță oricând, oriunde

Wi-Fi încorporat (*Opțional)

Monitorizează și controlează frigiderul oricând, oriunde. Cu Wi-Fi încorporat, poți urmări starea acestuia utilizând aplicația Smart Things pentru smartphone*. Poți controla cu ușurință modurile sale de răcire rapidă, poți verifica temperatura și poți primi alerte dacă ușa este lăsată deschisă. De asemenea, va detecta și diagnostica problemele.

Control ușor de la distanță oricând, oriunde

*Disponibil pe dispozitivele Android și iOS. Este necesară o conexiune Wi-Fi.

Cum să măsori

*Toate specificațiile furnizate pot varia față de specificațiile reale.
 
Size measurements: Height 1,825mm, width 912mm, depth 723mm, depth with doors open at a right angle 1,093mm, depth without doors 610mm, install depth 773mm, width with doors open 1,472mm.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip Produs
    • Incorporabil
      Nu
    • Volum net total
    • Dozator apa
      Da
    • Tip Racire
    • Culoare
    • Numar usi
      2
    • Numar rafturi frigider
      3
    • Numar rafturi usi
      6
    • Tip panou de comanda
      Digital
    • Accesorii incluse
      Cutie legume/fructe
      Suport pentru oua
      Suport pentru sticle
    • Utilizat pentru
      Pastrarea Alimentelor
    • Altele
      Usa tip Showcase, Conectivitate Wi-Fi, Dozator de gheata Dual Auto, Depozitare flexibila (Crisper+, Flex Crisper, Cool Select+), Iluminare LED, Alarma usa, Functie racire rapida
  • Energie & Performanta
    • Nivel zgomot
      37 dB
    • Consum anual energie
      268 kWh
  • Dimensiuni
    • Inaltime
      182.5 cm
    • Latime
      91.2 cm
    • Adancime
      72.3 cm
    • Greutate
      152 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.