Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Beurer MN5X Aparat de tuns parul 6 lungimi de taiere, 6 accesorii, baterie pana la 4, 5 ore Negru

Cod:

MN5X


Cod intern: #2669053

Trimite comanda astazi pana la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Luni, 30 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
295,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de tuns MN5X Aparat de tuns parul 6 lungimi de taiere, 6 accesorii, baterie pana la 4, 5 ore Negru de la Beurer

Aparat de tuns parul MN5X Te-ai saturat de vizitele costisitoare la frizerie pentru o simpla tunsoare? Aparatul de tuns parul MN5X de la Beurer pune in mainile tale tunsori si stilizari ale parului, asa cum iti doresti. Cu o baterie puternica cu litiu, 6 accesorii de inalta calitate si lungimi de taiere complet reglabile, poti obtine orice aspect doresti din confortul casei. Aceasta masina de tuns versatila face fata tuturor nevoilor tale de ingrijire. Lama din otel inoxidabil ofera taieturi rapide si eficiente, in timp ce cele 6 setari de lungime (de la 3 la 25 mm) si reglajele fine in 4 trepte (de la 0,6 la 2,4 mm) va permit sa va personalizati stilul. Aparatul MN5X face ca tunsul parului sa fie lipsit de complicatii. Caracteristici MN5X Tunsoare profesionala la domiciliu cu 7 atasamente Lama din otel inoxidabil de inalta calitate pentru o tunsoare rapida si eficienta 6 lungimi de taiere: 3, 6, 10, 16, 19, 25 mm si reglare fina in 4 trepte: 0,6 pana la 2,4 mm Baterie puternica cu litiu: utilizare de pana la 4.5 ore, incarcare in 3 ore Accesoriu de taiere detasabil, lavabil: pentru curatare igienica cu apa Include blocaj de calatorie: previne pornirea neintentionata a dispozitivului Include husa de depozitare: pastreaza toate accesoriile impreuna Garantie 3 ani De ce sa alegi aparatul de tuns parul MN5X de la Beurer? Lama lata din otel inoxidabil pentru o taiere rapida si eficienta a parului, cu 6 accesorii diferite si 6 lungimi de taiere cu ajutorul celor 6 accesorii tip pieptene. Este practic si usor de folosit, fiindca poate sa fie folosit atat cu acumulator cat si la retea. Acumulator de mare putere, folosire timp de 4.5 ore si timp de incarcare de 3 ore. Vine cu husa practica pentru depozitare, cablu USB-C, pensula de curatare si ulei. Este momentul sa experimentezi tunsul convenabil si personalizat cu aparatul de tuns MN5X. Comanda acum si reimprospateaza-ti look-ul!

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MN5X
    • Culoare
      Negru
    • Fir
      Nu
    • Zona corporala
      Cap
      Barba
      Corp
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      Acumulator
    • Functii
      Afișaj LED
    • Dimensiuni
      18.5 x 4.5 x 5 cm
    • Material lame
      Otel inoxidabil
    • Accesorii incluse
      Tip pieptene: 3, 6, 10, 16, 19, 25 mm
    • Continut pachet
      Mâner ergonomic antialunecare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.