Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Nitecore BB2 Suflator Reincarcabil

Cod:

BB2


Cod intern: #2689594

  • Distribuie pe:
505,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 1,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Nitecore BB2 Suflator Reincarcabil de la Nitecore

Nitecore BB2 Suflator Reîncărcabil

  Nitecore BB2 suflătorul electric reîncărcabil un dispozitiv conceput special pentru curățarea echipamentelor foto și a electronicelor de înaltă performanţă precum laptopuri, computere, tastaturi etc.

  Având un motor puternic de 30.000 rpm, poate sufla aer cu o viteză de 80 km/h pentru a îndepărta reziduurile lipicioase de pe camere, tastaturi de computer, boxe și alte dispozitive.

  BB2 are moduri multiple: Turbo pentru curățare puternică, Optic pentru curățarea senzorului și Silent pentru aplicații silențioase cu putere redusă. Bateria sa reîncărcabilă integrată de 7,2 Wh poate alimenta ventilatorul pentru până la 800 de curățări la o singură încărcare (mod silent si 10 sec/suflare).

  O lumină LED cu CRI de peste 90+ te ajută să vezi ce faci în condiții de luminozitate scăzută, iar peria fixată magnetic se poate detașa și reatașa cu ușurință după cum este necesar.

 

Specificatii Tehnice:

Alimentare: 5V⎓2A
Putere consum: 33.6W
Capacitate Baterie: 7.2Wh
Nr. curatari: Approx. 800 Times (MAX)
Viteza Rotatie: 30,000 RPM
Viteza Suflu Aer: 80 km/h (MAX)
Dimensiuni: 141mm x 62mm x 32mm
Greutate: 210g

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.