Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Trepied flexibil K&F Concept Flexible Tripod Remote KF31.064

Cod:

KF31.064


Cod intern: #2689972

Trimite comanda astazi pana la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Luni, 23 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
103,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 11,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trepied flexibil K&F Concept Flexible Tripod Remote KF31.064 de la K&F Concept

Trepied flexibil K&F Concept Flexible Tripod Remote KF31.064

  K&F Concept Flexible Tripod Remote KF31.064 este un trepied flexibil, multifunctional cu telecomanda Bluetooth si un cap de prindere, pe orizontala sau verticala, compatibil cu o gama larga de dispozitive.

  Trepied-ul K&F Concept Flexible Tripod Remote KF31.064 poate sustine o greutate de pana la 3 kg, putand fi adaptat pentru majoritatea camerelor foto mirrorless, telefoane mobile si alte echipamente.

 Picioarele trepiedului sunt flexibile, pot fi ajustate dupa bunul plac si instalate pe o varietate de suprafete, cum ar fi stalpi de lampa, balustrade, ramuri de copaci, biciclete sau scaune. Acestea se adapteaza atat suprafetelor plane, cat si celor inclinate, oferind o baza stabila pentru fotografii clare.

  Trepied-ul K&F Concept KF31.064 este realizat din materiale rezistente si durabile. Rezistenta la uzura si nu se rupe usor in urma indoirii repetate. Baza trepiedului dispune de o protectie din silicon antiderapanta. Produsul este rezistent la apa si coroziune, putand fi folosit pentru fotografii chiar si la mare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.