Luni - Vineri 9:00 - 18:00

DelSim Lampa LED Smart Sunset cu proiectie ambientala 72DESI

Cod:

11016


Cod intern: #2689945

Trimite comanda pana maine la ora 16:00.
Termen estimativ de livrare: Vineri, 20 Septembrie intre orele 09:00-16:00
  • Distribuie pe:
133,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 11,90 lei
Cost livrare in tara: 21,80 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Lampa LED Smart Sunset cu proiectie ambientala 72DESI de la DelSim

Lampa LED Smart cu proiectie ambientala 72DESI

  Lampa LED Smart ambientala 72DESI cap rotativ 360 grade proiecteaza efecte de lumini multicolore pentru fotografie si filmari, in 16 nuante de culori si 4 efecte gradient, simuland chiar lumina apusului de soare. Control prin aplicatie mobila si telecomanda ajuta la reglarea intensitatii de lumina, efectelor de lumini si sincronizarea dupa muzica.

  Proiectorul LED integrat, de tip 5050 RGB, ofera o iluminare puternica si uniforma, lumini circulare colorate uimitoare pe pereti, tavan sau podea, transformand mediul intr-un spectacol de culoare si lumina. Lentila groasa de cristal HQ de inalta calitate mareste claritatea imaginilor proiectate si adauga stralucire culorilor, oferind un efect vizual impresionant. Poate proiecta o paleta de 16 culori diferite si 4 moduri de gradient precum rainbow blue, sun, sunset, si sunset red, pentru a adauga varietate si farmec iluminarii.

  Control cu telecomanda inclusa permite utilizatorilor sa schimbe culorile, modurile si intensitatea luminii de la distanta. Prin intermediul aplicatiei mobile, utilizatorii pot personaliza setarile lampii si controla iluminarea folosind smartphone-ul, oferind un control total asupra experientei de iluminare.

  Capul lampii se poate roti complet la 360 de grade, permitand directionarea precisa a luminii in orice directie sau unghi. Capul lampii fabricat din aluminiu asigura o buna disipare a caldurii, prelungind astfel durata de viata a produsului. Cu un suport reglabil pe inaltime, lampa poate fi ajustata pentru a se potrivi diferitelor nevoi de iluminare sau spatii.

  Aceasta lampa poate fi folosita ca lumina de veghe in dormitor sau in camera copilului, creand o atmosfera relaxanta si reconfortanta.

  Alimentarea prin USB cu alimentator 5 V si un design ergonomic fac instalarea si utilizarea lampii extrem de usoare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.